WordPress kūrimas

„vDisain” yra didžiausia Estijos „WordPress” kūrimo įmonė. Kasmet iš mūsų pastato iškeliauja daugiausiai svetainių ir per metus sulaukiame daugiau nei 150 lojalių klientų. „vDesign” dirba specializuoti programuotojai, dizaineriai, testuotojai ir projektų vadovai. „vDesign” turi 600 „WordPress” kūrimo projektų patirties. Norite kokybiškos ir funkcionalios svetainės savo verslui? Susisiekite su mumis ir mes rasime sprendimą!

„WordPress” yra populiariausia pasaulyje turinio valdymo sistema(TVS), kurią 2003 m. sukūrė amerikietis Mattas Mullenwegas ir anglas Mike’as Little’as. Tai atvirojo kodo programinė įranga, kurią galima laisvai naudoti ir keisti, kaip norite. „WordPress” kūrimas yra labai paplitęs tiek Estijoje, tiek kitose pasaulio šalyse, todėl kiekvienas gali užsisakyti iš specialistų jo poreikius atitinkantį puslapį.

Finipay”sukūrėme jų prekės ženklo vizualinį identitetą – fondus, tipografiją ir spalvas. Tada sukūrėme apgalvotą UX dizainą ir įmonės vartotojo sąsają.
dizainas
kuris būtų skirtas tikslinei auditorijai.

„WordPress” ar kita turinio valdymo sistema (TVS)?

„WordPress” privalumas dažniausiai laikomas jos paprastumu vidutiniam naudotojui. Jei kūrimas atliktas pagal aukštus standartus, valdyti savo svetainę lengva net ir pradedančiajam. „WordPress” populiarumas taip pat yra teigiamas veiksnys, nes ji nuolat kuriama visame pasaulyje. Galbūt, jei užstrigsite, galėsite rasti pagalbą. Be to, yra daugybėįskiepių, kuriuos galite pridėti prie savo svetainės. Pavyzdžiui, dabar yra dešimtys tūkstančių įskiepių, iš kurių galite rinktis tik tą, kurį norite sukurti savo „WordPress” svetainėje. Nesvarbu, ar tai būtų paprasta rezervavimo sistema, klientų valdymo programa, ar e. parduotuvės priedas su „WooCommerce”.

Atliktas darbas

Mes sukūrėme „Rocket69 Užsakymų sistema, sukurta naudojant PHP karkasą. Buvo siekiama atsižvelgti į jų verslo ypatumus atliekant užsakymus ir kartu suteikti jiems galimybę valdyti užsakymus. Sukūrėme naują dizainą, kuris būtų kuo patogesnis ir patogesnis galutiniam naudotojui.

„WordPress” trūkumai kūrėjo akimis

Keista, bet didžiausias „WordPress” kūrimo trūkumas yra tas pats, kaip ir jos privalumas, t. y. turinio valdymo sistemos populiarumas. Kadangi „WordPress” yra labai paplitusi, ji taip pat pateko į nusikaltėlių, kurie nuolat ieško būdų, kaip atakuoti svetaines, rankas. Kad to išvengtumėte, būtinai kreipkitės patarimo į „WordPress” kūrėją. Be to, trūkumas yra tas, kad norint, jog svetainė veiktų, reikia pridėti daug įskiepių. Kadangi jie nėra integruoti į sistemą, juos visus reikia prižiūrėti ir atnaujinti po vieną. Pradedantiesiems nerekomenduojama patiems imtis šio darbo, nes per didelis uolumas gali pakenkti jų lapams. Visa tai galima palikti profesionalams, kad jie išgelbėtų jūsų svetainę.

Ar patys užsiimtumėte „WordPress” kūrimu?

Kartais mūsų klausia, kodėl apskritai reikia užsakyti paslaugą, kai „WordPress” kūrimas yra toks paprastas kaip turinio valdymo sistema? Pagrindinis atsakymas, kurį galime pateikti, yra tas, kad bendras svetainės valdymas ir veikimas paprastam naudotojui yra nesudėtingas, tačiau norint ją sukurti reikia laiko ir žinių. Svetainė šiandien yra svarbiausia įmonės vizitinė kortelė, todėl ji turi puikiai atrodyti ir veikti. Mūsų „WordPress” kūrėjai įgijo reikiamų žinių iš ilgametės patirties. Todėl darbas vyksta greitai ir efektyviai. Todėl verslininkams visada patariame pagalvoti, ar savo brangų laiką (be įgūdžių) jie nori skirti interneto svetainei kurti, ar pajamoms savo srityje didinti.

Atliktas darbas

Sukūrėme Finceptivile naują ir stilingą nukreipimo puslapį. Žemiau galite pamatyti, kaip atrodo senasis puslapis ir naujasis puslapis.

Yra per daug „WordPress” kūrėjų

Estijoje yra daug šią paslaugą teikiančių įmonių. Kaip išsirinkti geriausią? Rekomenduojame pirmiausia patikrinti paslaugų teikėjo rekomendacijas jo interneto svetainėje. Kaip atrodo jų sukurti puslapiai? Ar jie turi patirties panašioje srityje, kokios ieškote? Ar gražiai atrodo lapai ir ar juose siūlomi specialūs sprendimai? Tačiau jei „WordPress” kūrimo paslaugas teikianti įmonė nerodo jokių ankstesnių darbų, tai yra raudona vėliava. Jei jums patinka ankstesnių darbų rašysena, kreipkitės į reikiamą įmonę. Kadangi ir toliau daug bendrausite su jais, nepamirškite, koks yra klientų aptarnavimo lygis. Sužinokite daugiau apie paslaugą ir nebijokite užduoti kvailų klausimų, nes tik bendradarbiaujant klientui ir kūrėjams bus sukurta puiki svetainė.