Svetainės kūrimas naudojant „WordPress

„WordPress” yra populiariausia pasaulyje turinio valdymo sistema (TVS). Ji naudojama svetainei, tinklaraščiui, el. parduotuvei ar pan. kurti ir tvarkyti. „WordPress” kūrėjui siūlo daugybę įskiepių galimybių. Jie leidžia sukurti tūkstančius individualių sprendimų, pritaikytų konkretiems klientų poreikiams. Dėl šių papildomų įrankių svetainės kūrimas naudojant „WordPress” yra tinkamiausias sprendimas kūrėjui. Tačiau klientui šioje turinio valdymo sistemoje sukurta svetainė suteikia patogų ir greitą būdą pridėti ir redaguoti turinį, kurį gali valdyti net pradedantieji. „VDisain” turi ilgametės patirties kuriant svetaines su „WordPress”. Siūlome profesionalias kūrimo paslaugas, kad galėtumėte susikurti norimą svetainę, tinklaraštį ar el. parduotuvę. Norite pradėti arba norite užduoti daugiau klausimų? Susisiekite su mumis!

Kas yra „WordPress” fenomenas?

„WordPress” 2003 m. sukūrė amerikietis Mattas Mullenwegas ir anglas Mike’as Little’as. Tai atvirojo kodo programinė įranga, kurią galima laisvai naudoti ir keisti, kaip norite. Būtent dėl nemokamo naudojimo aspekto ji tapo itin populiari visame pasaulyje. Todėl kiekvienas gali turėti profesionalią, aukštos kokybės svetainę. Tačiau reikėtų pabrėžti, kad „WordPress” atveju nemokama yra tik programinės įrangos dalis, daugelis įskiepių yra mokami. Tačiau šie įskiepiai yra dar viena priežastis, kodėl „WordPress” yra toks populiarus. Dabar yra tūkstančiai įskiepių, iš kurių galite rinktis, pavyzdžiui, tik tą, kurį norite sukurti savo svetainėje. Nesvarbu, ar tai būtų paprasta rezervavimo sistema, klientų valdymo programa, ar e. parduotuvės priedas su „WooCommerce”. Itin populiarūs ir įskiepiai, kurie prisideda prie svetainės populiarumo paieškos sistemose, t. y. SEO (optimizavimas paieškos sistemoms). Tokie įskiepiai, kaip „Yoasti WordPress SEO” arba „Semrush SEO Writing Assistant”, yra mokami, tačiau jų dėka padidėja apsilankymų ir galiausiai klientų skaičius.


„Southwestern Consulting
yra JAV bendrovė, kurios metinė apyvarta siekia apie 40 mln. eurų. Ankstesnis kūrimo partneris atsisakė projekto, o mes jį perėmėme ir sukūrėme per du mėnesius! Klientas yra labai patenkintas, ir šiuo metu mes plėtojame seserinės bendrovės „Southwestern Advantage” skaitmeninę transformaciją.

Ar „WordPress” turi trūkumų?

Vis dėlto, nepaisant visų teigiamų „WordPress” savybių, yra ir trūkumų. Pavyzdžiui, įskiepiai, kurie svetainėms suteikia daug puikių funkcijų, taip pat gali būti tikras galvos skausmas. Pavyzdžiui, todėl, kad kiekvienas jų turi skirtingą kūrėją ir skirtingą logiką. Pradedančiajam gali būti labai sunku orientuotis jų pasaulyje. Atsisiunčiant įskiepius ir nustatant juos svetainėje reikia laiko ir žinių. Apskritai rekomenduojame palikti šį darbą profesionalams ir mėgautis rezultatais patiems. Tačiau net ir tada, kai įskiepiai nustatomi svetainėje, jie ne visada veikia taip, kaip tikėtasi. Beveik visas jas reikia laikas nuo laiko atnaujinti. Tačiau šio proceso metu jie gali pradėti elgtis beviltiškai skirtingai arba net kuriam laikui „sugadinti” svetainę. Būtent tokioje situacijoje dažnai sulaukiame pagalbos prašymų iš svetainių savininkų, nes kai jie patys tvarkė svetainę, viskas staiga sugedo ir svetainė nebeveikė. Žinoma, mes mielai ateiname į pagalbą ir pasirūpiname, kad svetainė vėl veiktų.

Didžiausias Raasiku darbdavys
Mistra-Autex
iš mūsų gavo naują interneto svetainę, kuriai taip pat sukūrėme tinkamą vaizdo klipą, pristatantį gamyklą ir gamybos procesą. „Mistra” gamina kilimus didžiausiems pasaulio automobilių gamintojams, pavyzdžiui, BMW, „Mercedes Benz”, „Volkswagen”, „Jaguar”, „Volvo”, „Škoda” ir kt.

Sukurti svetainę su „WordPress” atrodo paprasta, padarykite tai patys!

Šią frazę iš tiesų girdėjome iš klientų. Taip, mums, programuotojams, kurti svetaines su „WordPress” yra vienas malonumas. Jei norite ir turite daug laiko mokytis, tikriausiai patys galėtumėte susikurti veikiančią svetainę. Veikiau kyla klausimas, ar šios laiko sąnaudos yra pateisinamos. Šį laiką galite skirti savo pramonės šakos vystymui ir verslo pajamų didinimui. Kūrimo paslaugų užsakymas suteikia papildomo laiko. Be to, visada galite būti tikri, kad yra atsarginė kopija, jei kas nors nustotų veikti, sugestų arba visas puslapis būtų nustumtas į kampą.

Kaip rasti jums tinkamą svetainių kūrėją?

Pirmasis žingsnis – tai padaryti patiems ir ieškoti įmonių, kurios siūlo „WordPress” kaip paslaugą. Būtinai patikrinkite paslaugų teikėjo rekomendacijas svetainėje. Kaip atrodo jų sukurti puslapiai? Ar jie turi patirties panašioje srityje, kokios ieškote? Ar lapai atrodo gražiai ir ar juose siūlomi specialūs sprendimai? Jei įmonės interneto svetainėje nerandate jokių atliktų darbų, tai yra raudona vėliava. Radę tinkamą rašyseną turintį aukciono dalyvį, susisiekite su juo ir nurodykite kuo tikslesnius duomenis. Beje, kadangi su jais ir toliau daug bendrausite, svarbus ir klientų aptarnavimo lygis. Sužinokite daugiau apie paslaugą, užduokite klausimus ir patikrinkite visą informaciją. Bendraukite sklandžiai ir to paties tikėkitės iš kūrėjo, nes tik bendradarbiaujant klientui ir kūrėjui galiausiai sukuriama puiki svetainė.

Ar jums taip pat reikia naujos, profesionalios ir funkcionalios svetainės? Susisiekite su mumis ir pasakykite, ko norite! Turime daug patirties kuriant svetaines su „WordPress” ir tikrai rasime jums tinkamą sprendimą.