Žiniatinklio agentūra

Patyrusi žiniatinklio agentūra - 450 įgyvendintų projektų

„vDisain” yra tam, kad galėtumėte užsisakyti visus norimus žiniatinklio darbus iš vienos vietos. Patobulinome darbo eigą, kurios esmė – kliento verslas. Laikomės sutartų terminų ir sunkiai dirbame, kad klientams suteiktume geriausią patirtį. Pas mus dirba UI/UX dizaineriai, žiniatinklio kūrėjai, SEO specialistai. Susisiekite su mumis ir mes rasime jums geriausius sprendimus!


Finipay
interneto svetainė – sukūrėme jų firminį vizualinį identitetą – šriftus, tipografiją ir spalvas. Tada sukūrėme gerai apgalvotą interneto naudotojo kelionę ir.
žiniatinklio dizainas
kuris kuria pasitikėjimą.

Interneto agentūroje darbas ir švilpukas eina koja kojon

Ką veikia interneto agentūra ir kaip ji bendradarbiauja su įvairiomis įmonėmis? Norite sukurti naują svetainę, atnaujinti senąją arba sukurti el. parduotuvę, bet nenorite to daryti patys? Susisiekite su mumis , mes nustatysime jūsų reikalavimus. Siekiant užtikrinti, kad galutinis rezultatas visiškai atitiktų jūsų poreikius, būtina atlikti parengiamuosius darbus. Taigi klauskime ir diskutuokime daugiau, o ne mažiau. Siūlome įvairias parinktis, o tada ateina laikas pasirašyti sutartį. Tada pradėsime kurti jūsų puslapį žiniatinklio agentūroje. Kai svetainė ar el. parduotuvė bus parengta, jei norite, galėsime imtis darbo, kad klientai rastų jūsų svetainę. Pavyzdžiui, atliekame SEO analizę ir rašome turinio tekstus pagal raktinius žodžius. Taip pat siūlome galimybę kurti vaizdo įrašus, kurie leidžia veiksmingiau perduoti žinutę tikslinei auditorijai, reklamuojant įmonę, produktą ar paslaugą.

Atliktas darbas : Openrate web dizainas. Kliento netenkino senosios svetainės dizainas (žr. toliau).

  1. Sukūrėme naują vizualinį identitetą.
  2. Sudarėme svetainės turinio žemėlapį
  3. Atrinkome lėšas, sukūrėme dizaino šablonus ir sukūrėme naudotojų bendruomenę.
  4. Sukūrėme naudotojo sąsajos išvaizdą ir pojūtį. Sukūrėme animacijos koncepcijas. Klientui paprašius, sukūrėme vaizdinį jų darbo eigos brėžinį.
  5. Klientas labai patenkintas ir dizainas pradedamas kurti!

Žiniatinklio agentūra ir individualus kūrėjas

Kodėl verta dirbti su žiniatinklio agentūra, o ne su vienu kūrėju? Žiniatinklio agentūroje dirba keli specialistai, pavyzdžiui, programinės įrangos kūrėjai, žiniatinklio dizaineriai ar rinkodaros specialistai. Todėl įmonėje yra žinių, įgūdžių ir patirties. Kuo didesnis iššūkis, tuo daugiau žinių ir įgūdžių reikia komandai. Kai pasirenkate individualų kūrėją, kad jis sukurtų ir tvarkytų jūsų svetainę, esate visiškai nuo jo priklausomi. Ar jis serga kiaulių gripu? Darbas sustoja. Keliaujate atostogauti? Darbas ir vėl neveikia, o jūs liekate vieni su savo rūpesčiais. Taip pat vienas asmuo gali neturėti visų jums reikalingų specializacijų, todėl gali tekti užsakyti ir rinkodaros, ir dizaino paslaugas. Pasirašydami sutartį su žiniatinklio agentūra galite būti tikri, kad pasirašę sutartį turėsite tinkamus žmones, kurie jums padės iškilus problemoms.

Ką gausite naudodamiesi žiniatinklio agentūros paslaugomis?

Esame įsitikinę, kad naudodamiesi internetinės agentūros paslaugomis sutaupysite pinigų ir laiko. Kaip taip? Sukurti sėkmingą svetainę ar el. parduotuvę yra didelis darbas, kuris nesibaigia puslapį perkėlus į internetą. Reikia nuolat tobulinti, taisyti klaidas, atnaujinti įskiepius arba, pavyzdžiui, pridėti produktų kategorijų. Taip pat bus tęsiami rinkodaros darbai, pavyzdžiui, optimizavimas paieškos sistemoms arba turinio rašymas. Su žiniatinklio agentūra galite derėtis dėl visko iš karto ir gauti fiksuotą kainą. Užsisakydami šias paslaugas iš skirtingų paslaugų teikėjų, rizikuojate, kad gali nepavykti rasti tinkamo galutinio sprendimo, o projekto terminai ir biudžetas gali labai skirtis. Pasirašydami sutartį su žiniatinklio agentūra taip pat žinote puslapio užbaigimo terminą ir galite juo pasikliauti.

Atliktas darbas: Antkapiniai paminklai Interneto svetainių dizainas. Senoji svetainė buvo labai pasenusi. Klientas du kartus bandė sukurti naują ir gražiai suprojektuotą svetainę su žiniatinklio kūrėju, tačiau abu kartus projektas žlugo dėl partnerio dizaino ir kūrimo patirties stokos. Šį kartą klientui sukūrėme tikrą meno kūrinį. Mūsų dizaineris nupiešė svetainės iliustracijas.

Interneto agentūra užtikrina darbo tęstinumą

Žiniatinklio agentūra teikia visas žiniatinklio paslaugas vienu metu ir iš tos pačios įmonės. Dėl to galite būti tikri dėl kokybės, kiekio ir terminų. Taip pat galite tikėtis, kad net ir susirgus vienam iš rangovų, procesas nebus nutrauktas, o bus perimtas. Taigi, dirbdami su žiniatinklio agentūra sutaupysite laiko ir pinigų, nes gausite kokybišką ir funkcionalią svetainę ar elektroninę parduotuvę.

Jei norite gauti nemokamą konsultaciją, susisiekite su mumis!

Pamatykite atliktą darbą. Susitikite ir pasikalbėkite su agentūros atstovu, kad sužinotumėte, ar jis užduoda tinkamus klausimus ir ar yra savo srities profesionalas.

50-100 € per valandą, priklausomai nuo agentūros. Apskritai, interneto svetainę iš agentūros galite gauti pigiau nei kurdami patys, o galutinis rezultatas yra kokybiškesnis ir geriau atitinka tikslą. Nesvarbu, ar tai būtų rinkodaros, ar funkcinė veikla.