Programinės įrangos kūrėjas

Programinės įrangos kūrėjas daugiausia rašo programinės įrangos pirminį kodą. Tačiau apskritai jis yra atsakingas už projekto ir įvairių jo sudedamųjų dalių valdymą. Pavyzdžiui, reikia papildomo testavimo, dokumentacijos ir diegimo. Kuo skiriasi programinės įrangos kūrėjas nuo programuotojo? Programinės įrangos kūrėjas turi platesnį požiūrį į projektą, o programuotojas paprastai atlieka mažesnę jo dalį.
Programinės įrangos kūrimas
programinės įrangos kūrimas galiausiai yra susijęs su veiksmingų ir efektyvių verslo ir darbo procesų sprendimų kūrimu. Tai aktualu įmonėms, kurios nori galutiniam klientui pasiūlyti puikią paslaugą ar produktą. Esame įsitikinę, kad supaprastinus ir pagreitinus verslo procesus, klientas ir užsakovas gauna naudos laiko, kokybės ir galiausiai pinigų atžvilgiu. „Vdisain” turi 400 metų patirtį.
žiniatinklio svetainių kūrimas
projektai. Ieškote profesionalios ir kompetentingos komandos, kuri kurtų jūsų programinę įrangą? Susisiekite su mumis!

Kūrybingas, bet analitiškas programinės įrangos kūrėjas.

Kokiomis savybėmis pasižymi geras programinės įrangos kūrėjas? Reikia ir analitinio, ir kūrybinio mąstymo. Kadangi metodai, programos ir karkasai vystosi labai greitai, programinės įrangos kūrėjas turi gebėti mokytis ir norėti tobulėti. Joks puslapis paprastai nėra tik vieno žmogaus darbas, todėl labai svarbu bendradarbiauti. Geras programinės įrangos kūrėjas taip pat yra geras bendravimo specialistas. Taip yra todėl, kad klientas ne visada moka išreikšti savo pageidavimus, todėl jo poreikius reikia išreikšti raštu ir konkrečiai. Loginis mąstymas ir tikslumas yra labai svarbūs. Programinės įrangos kūrėjas negali sau leisti suklysti ar atlikti nekokybišką darbą, nes nuo to priklauso visas būsimas kliento darbo procesas.

Atliktas darbas: Laravel + VueJS sukūrėme karkasą webquer.ee viešųjų pirkimų platforma. Platformos vaizdus „Figma” programoje suprojektavo OKIA dizaineris. Sukūrėme galinio portalo logiką, sukūrėme duomenų bazės struktūrą ir sukūrėme priekinės dalies vaizdus naudodami „VueJS” sistemą. Sukūrėme funkciją, leidžiančią pridėti konkursus ir teikti pasiūlymus konkursui. Nustatėme registraciją „Facebook” ir „Google”. Sukūrėme naudotojų ir viešųjų pirkimų patvirtinimo valdymo bei vertimo funkciją administratoriui. Nustatėme automatinį siuntimą. Projektas truko keturis mėnesius.

Kaip vyksta mūsų programinės įrangos kūrimo procesas?

Pirmasis žingsnis – nustatyti kliento norus ir poreikius. Tai galima padaryti naudojant ir pokalbius, ir interviu. Kai kurie klientai tiksliai žino, ko nori ir kaip nori. Kitiems reikia daugiau patarimų ir diskusijų. Tada programinės įrangos kūrėjas gali išanalizuoti pagrindinę informaciją ir nuspręsti, kokią sistemą naudoti kuriant programinę įrangą. Po to galėsite sukurti išsamesnį projekto planą ir programinės įrangos užbaigimo tvarkaraštį. Dažnai etapai suskirstomi į dalis, kad klientas ir rangovas būtų nuolat informuojami ir supažindinami su ta pačia informacija. Tačiau programinės įrangos kūrėjo darbas nesibaigia, kai programinė įranga baigiama kurti, dar yra testavimo laikotarpis, per kurį galima ištaisyti klaidas. Galutinis tikslas – patenkinti ir galutinį naudotoją, ir jo klientus, kurie naudosis programine įranga.

Atliktas darbas:Mes sukūrėme „Rocket69 Sukūrėme „Rakett69” rezervavimo sistemą, paremtą PHP karkasu, kurioje atsižvelgiama į jų verslo ypatumus atliekant rezervacijas. Taip pat galite tvarkyti užsakymus. Sukūrėme naują dizainą, kuris optimizuotas naudotojo patirčiai ir yra paprastesnis bei suprantamesnis galutiniam naudotojui.

Kaip sužinoti, kad radote puikų programinės įrangos kūrėją?

  • Ar jis skaito jūsų mintis ir troškimus? Ne, bet jis ar ji moka užduoti klausimus ir nukreipti jus, kad kartu galėtumėte sugalvoti bendrų idėjų.
  • Ar jis moka visas įmanomas egzistuojančias programavimo kalbas? Ne, bet ji nori mokytis ir tobulėti, jei to reikia ir jei to reikia galutiniam rezultatui pasiekti.
  • Ar jis veikia visiškai nepriekaištingai? Tikrai ne, tačiau geras programinės įrangos kūrėjas ras klaidų ir ras būdą, kaip jas ištaisyti.

Programinės įrangos kūrėjas įgyvendina kliento svajones

Programinės įrangos kūrėjas pasitelkiamas, kai reikia sukurti unikalią… programinė įranga . Jų darbas dažniausiai vyksta etapais, jiems tenka daug projektų valdymo ir platesnio proceso suvokimo. Ne mažiau svarbus programinės įrangos kūrėjui yra bendradarbiavimas su įvairiomis šalimis. Galutinis rezultatas – unikali programinė įranga, kurią lengva suprasti, kuri pagreitina ir supaprastina darbo procesus tiek klientui, tiek galutiniam užsakovui.