Žiniatinklio dizaineris

Dizaineriai, laimėję žiniatinklio dizaino apdovanojimus

Įgyvendindami 450 projektų, kartu su žiniatinklio dizaineriais ištobulinome idealią darbo eigą, kad klientas gautų vientisą žiniatinklio dizainą ir nepriekaištingą galutinį rezultatą. Atsižvelgiame ir į techninius, ir į rinkodaros aspektus. Sukuriame svetainę, kad ji būtų patraukli jūsų tikslinei auditorijai. Didžiausią dėmesį skiriame naudotojo patirčiai ir dizaino standartams.

„vDesign” dirbantys žiniatinklio svetainių dizaineriai yra pelnę ne vieną dizaino apdovanojimą. Jei norite dirbti kartu ir rasti geriausią sprendimą, susisiekite su mumis!


Finipay’le
suprojektavome žiniatinklio svetainę – sukūrėme jų firminį vizualinį identitetą – šriftus, tipografiją ir spalvas. Tuomet sukūrėme gerai apgalvotą jiems skirtą nukreipimo puslapį ir nukreipimo puslapį, skirtą
dizainas
kuris kuria pasitikėjimą.

Patyrę žiniatinklio svetainių dizaineriai yra techniškai stiprūs

Kokių dar įgūdžių turi žiniatinklio dizaineriai? Techniniu požiūriu jie ne tik turi dizaino žinių, bet ir geba suvokti internetinę aplinką, kad ja būtų patogu naudotis. Žinoma, jie taip pat puikiai išmano nuotraukų redagavimo programinę įrangą. Žiniatinklio svetainių dizaineriai yra kūrybingesni už vidutinį žmogų, turi kompozicijos ir spalvų pojūtį. Asmenybės požiūriu jie paprastai gerai vertina charakterį, jiems nesvetimi (reklamos) psichologijos pagrindai. Kadangi tendencijos ir naudojama programinė įranga greitai vystosi ir keičiasi, žiniatinklio dizaineriai nori tobulėti ir mokytis naujų dalykų.

Atliktas darbas: Antkapiniai paminklai Interneto svetainių dizainas. Senoji svetainė buvo labai pasenusi. Klientas du kartus bandė sukurti naują ir gražiai suprojektuotą svetainę su žiniatinklio kūrėju, tačiau abu kartus projektas žlugo dėl partnerio dizaino ir kūrimo patirties stokos. Šį kartą klientui sukūrėme tikrą meno kūrinį. Mūsų dizaineris nupiešė svetainės iliustracijas.

Galutinis naudotojas turi galėti naudotis puslapiu

Taigi, kas yra geras žiniatinklio dizainas? Pirmiausia ir svarbiausia, kad svetainė būtų suprantama ir tinkama naudoti galutiniam naudotojui. Pavyzdžiui, kurdamas puslapį vaikų laidai, žiniatinklio dizaineris žino, kad jis negali būti pernelyg sudėtingas, bet gali būti žaismingas ir linksmas. O kaip dėl senelių namų svetainės? Gana garbingas ir praktiškas. Geras žiniatinklio dizaineris nuo blogo skiriasi tuo, kad jis žino, kokia svarbi yra jo tikslinė auditorija. Galbūt jau žinote tikslinę auditoriją, tačiau to daryti neprivalote, užtenka atlikti pagrindinį darbą. Dažniausiai klientas žino, kas naudosis svetaine ir kokie yra jų poreikiai. Kartais, žinoma, klientas gali klysti dėl savo nuomonės, o žiniatinklio dizaineris, remdamasis patirtimi, gali nukreipti jį teisingu keliu.

Žiniatinklio dizaineris žino pusiausvyrą tarp funkcionalumo ir geros išvaizdos

Kaip galima daryti išvadą, kad žiniatinklio dizaineris gerai sukūrė svetainę? Iš pirmo žvilgsnio į akis krinta puslapio išvaizda, kuri turi atitikti tikslinę auditoriją. Tačiau ne mažiau svarbus ir funkcionalumas. Kadangi svetainėse vis dažniau lankomasi mobiliaisiais telefonais, svetainė turi vienodai gerai veikti ir kompiuteryje, ir telefone. Taip pat ne mažiau svarbu atsižvelgti į klientą, t. y. žinoti, kokios yra kliento firminės spalvos ir logotipas. Kad jūsų svetainė būtų išskirtinė ir atpažįstama, turėtumėte juos būtinai naudoti savo dizaine.

Atliktas darbas:Mes sukūrėme Finceptivile Suprojektavome naują Finfiniviviv svetainę. Svetainės tikslas – didinti pasitikėjimą finansų įstaigomis. Naudojome „Adobe Fonts” licencijuotus šriftus. Sukūrėme aukščiausios klasės dizainą. Turinį rašė profesionalus tekstų autorius, o svetainę sukūrėme naudodami „WordPress” turinio valdymo platformą.

Tinklalapių dizaineris ar ne – štai koks klausimas

Jei abejojate, ar turėtumėte pasitelkti žiniatinklio dizainerį, kad šis padėtų jums sukurti svetainę, štai trys dalykai, į kuriuos reikėtų atsižvelgti:

  • Kokybė – geras žiniatinklio dizaineris sukurs puikiai atrodančią ir veikiančią svetainę. Tai puiki jūsų įmonės vizitinė kortelė, į kurią galite nukreipti savo klientus.
  • Daug laiko – Žinoma, kiekvienas verslininkas gali pats susikurti savo svetainę. Tačiau tai atima daug brangaus laiko, kurį galėtumėte skirti pajamoms savo srityje didinti.
  • Pinigų sąnaudos – taip, pirmiausia turėsite sumokėti už žiniatinklio dizainą, tačiau galiausiai dėl blogos svetainės neteksite pajamų, o didesnes išlaidas patirsite taisydami sugedusią svetainę. Gali atsitikti ir taip, kad po metų pastebėsite, jog blogai pagamintas lankstinukas nebeatitinka jūsų poreikių, ir vis tiek turėsite rasti pinigų, kad lankstinuką perdarytumėte pagal aukštą standartą.

Lengva. Pamatykite atliktą darbą. Ar jie yra tai, ko ieškote? Susitikite ir pabendraukite su žiniatinklio dizaineriu, kad įsitikintumėte, ar jums užduodami teisingi klausimai, ar jus supranta ir siūlo jums tinkamus sprendimus.

Interneto svetainių dizainerio valandinis įkainis paprastai yra 50-60 eurų už valandą. Aukštesnio lygio žiniatinklio dizainerio valandinis įkainis gali būti apie 100 eurų, o aukštesnio lygio žiniatinklio dizaineris savo darbą atliks 2-5 kartus greičiau ir efektyviau nei pradedantysis žiniatinklio dizaineris.