Elektroninės parduotuvės kūrimas

Kuriame ir plėtojame el. parduotuves ir verslas verslui (B2B) užsakymų aplinką.

„vDisain” sukūrė dešimtis ir dešimtis el. parduotuvių ( peržiūrėkite visus atliktus darbus ). Tikimės, kad el. parduotuvės atrodys gerai, tačiau nepamirškite naudotojo patirties. Be to, kuriame būdus, kaip automatizuoti jūsų verslo operacijas, kad sutaupytumėte valandų ir pinigų. Savo el. parduotuvei kurti naudojame plačiausiai naudojamas platformas, kurios yra saugios ir patogios naudoti.

Elektroninės prekybos dalis nuolat auga, nes elektroninę parduotuvę įsteigti daug pigiau nei fizinę. Internetinėje parduotuvėje jums nereikia rūpintis, ar užpildysite erdvę, lankytojų galite sulaukti bet kuriuo metu ir bet kokiu kiekiu. Taigi, jei įmonei pavyko rasti rinkodaros mokytoją, kuris gali įnešti 1 eurą iš vienos pusės ir paimti 3 eurus iš kitos, e. parduotuvė gali pradėti didinti savo rinkodaros investicijas, nereikalaudama papildomų darbuotojų.

Visas apsipirkimo procesas gali būti automatizuotas, o žmogaus vaidmuo e. parduotuvėje yra minimalus. Nors yra ir daug e. parduotuvių, kurios, priešingai, dėl didesnio konversijos rodiklio nori užsiimti mažmenine prekyba. Pavyzdžiui, jei internetinėje parduotuvėje perka 1 iš 100 interneto lankytojų, fizinėje parduotuvėje gali būti, kad perka 1 iš 10 interneto lankytojų, o 10 % konversijos rodiklį pasiekti internetinėje parduotuvėje praktiškai neįmanoma. Tačiau pastebėta, kad sėkminga internetinė parduotuvė yra svarbi sėkmingos fizinės parduotuvės prielaida. Naudodamiesi e. parduotuvėmis galite kurti savo prekės ženklą ir klientų bazę mažiausiomis sąnaudomis.

Elektroninės parduotuvės kūrimas naudojant „WordPress” platformą „WooCommerce

Viena iš labiausiai paplitusių el. parduotuvės kūrimo platformų yra „WordPress WooCommerce”. Tai lemia kelios priežastys:

  • Veiksmingas. Elektroninė parduotuvė kuriama greičiau, kūrėjas dirba trumpiau, o biudžetas gali būti mažesnis. Galima naudoti esamus pagrindus ir juos pritaikyti.
  • Daug įskiepis ‘e. Mokėjimo sprendimus galima pridėti vienu spustelėjimu, taip pat ir pristatymo sprendimus. „WooCommerce” bendruomenė visame pasaulyje yra labai didelė, todėl, atsižvelgiant į naudotojų atsiliepimus, ji buvo nuolat tobulinama ir šiandien atitinka beveik visus mažos interneto parduotuvės savininko poreikius.
  • Naudinga naudotojo sąsaja. „WooCommerce” suteikia gerą užsakymų būsenos apžvalgą ir galite lengvai keisti užsakymų būseną.

Atvejo analizė: „Pro Beauté

Mes padarėme „Pro Beautéle naują elektroninę parduotuvę. Esamoje el. parduotuvėje buvo per daug techninių problemų, todėl ją reikėjo kurti iš naujo. Perkėlėme jų el. parduotuvę į „WordPress WooCommerce”, perkeldami tinklaraščio straipsnius ir produktų katalogą iš ankstesnės internetinės parduotuvės. Peržiūrėjome domeno SEO, sutvarkėme duomenų bazę, sukūrėme daugiakalbę e. parduotuvę ir aiškesnį pirkimo būdą. Taip pat pridėjome mokymų kalendoriaus funkciją. Projektas buvo įgyvendintas skubos tvarka per keturias savaites!

Elektroninių parduotuvių kūrimas naudojant „Magento” platformą

Įmonėms, kurių el. parduotuvei keliami didesni reikalavimai ir kurios turi daug produktų, rekomenduojame „Magento” el. parduotuvės platformą. „Magento” nepraranda greičio pridedant šimtus tūkstančių produktų.

Tačiau kuriant internetinę parduotuvę su „Magento” reikia nepamiršti:

  • „Magento” reikia kurti ilgiau, o vienos kūrimo valandos kaina yra brangesnė. „Magento” yra sudėtingesnė platforma, todėl jai reikia vyresniojo programuotojo.
  • „Magento” reikia galingesnio serverio, todėl jo priežiūra yra brangesnė.
  • „Magento” tolesnis kūrimas yra brangesnis.
  • „Magento” moduliai kainuoja brangiau nei „WordPress”, skirti „WooCommerce” ar „Prestashop”.

Atvejo analizė: „Funbox

Sukūrėme „Funbox naują internetinę parduotuvę „Magento 2” platformoje. „Funbox” kataloge yra beveik 13 000 produktų, todėl jai reikėjo galingesnės sistemos.

„Funbox” turėjo labai gerą matomumą paieškos sistemose (jie buvo pirmajame „Google” puslapyje pagal maždaug 100 raktažodžių) – perkėlėme jų SEO į naująją el. parduotuvę ir esamas optimizavimas paieškos sistemoms nebuvo iššvaistytas. Įdiegėme kasos sistemą, kuri leidžia vienu metu tvarkyti ir elektroninės, ir fizinės parduotuvės operacijas. Įdiegėme mokėjimo ir pristatymo modulius bei automatizuotą sistemą, kuri generuoja siuntinių etiketes. Taip pat sukūrėme keletą naujų programėlių ir valdiklių, pvz., sąskaitos faktūros komentaro rodymas ir kt.

Kaip sužinoti, ar turite gerą el. parduotuvę?

  • Naudojimo paprastumas – pastebėjome, kad daugelyje el. parduotuvių kelias nuo svetainės iki pirkimo yra per ilgas. Turime daug patirties kuriant veiksmingą apsipirkimo būdą – du paspaudimai ir prekė bus jūsų pirkinių krepšelyje.
  • Emociškai patraukli – svetainėje patraukliai paaiškinama, kuo produktas ypatingas ir kodėl verta jį pirkti.
  • Įkvepia pasitikėjimo – svetainė įkvepia pasitikėjimo, kad produktas yra tikrai kokybiškas ir bus pristatytas saugiai.
  • Greita – šiuolaikinis pirkėjas internete yra gana išlepintas, todėl, jei el. parduotuvės įkėlimas užtrunka pernelyg ilgai, jis ją uždaro ir pereina prie kitos.
  • Didelis eismas – jei nėra eismo, negalima apsipirkti. Konsultuojame ir, jei reikia, reklamuojame jūsų el. parduotuvę, kad į ją ateitų klientai.
  • Lengvas valdymas – jei el. parduotuvė sukurta netinkamoje platformoje arba netinkamai sukurta, ją bus nelengva valdyti.
  • Automatizuota – gerai sukurta internetinė parduotuvė automatizuoja visas daug darbo jėgos reikalaujančias užduotis. Klientas automatiškai gaus priminimus. Klientui nereikia siųsti el. laiško su klausimu, ar produktas yra sandėlyje, bet ši informacija sinchronizuojama su verslo programine įranga ir matoma pačioje el. parduotuvėje. Verslo klientai gali užsisakyti pagal specialų kainoraštį. Etiketės ant siuntinių etikečių nereikia rašyti rankiniu būdu, jos generuojamos automatiškai.

Ar kas nors galėtų sukurti internetinę parduotuvę?

Viską galite atlikti patys. Paprastą el. parduotuvę gali sukurti paprastas interneto vartotojas, naudodamasis „WordPress WooCommerce”, „Shopify” arba VOOG. Tačiau dažnai darbo eigoje paaiškėja, kad rekomenduotumėte kokią nors konkrečią funkciją arba galiausiai el. parduotuvė vis tiek neatrodo taip gražiai ir profesionaliai. Trūksta techninių žinių, kaip greičiau sukurti svetainę, ir patirties, kaip sukurti trumpą ir veiksmingą klientų kelionę, kuri padėtų pasiekti daugiau pardavimų. Taip pat gali būti didelių saugumo spragų. Arba jie supranta, kad galėtų sutelkti dėmesį į savo pagrindinę veiklą. Daugumoje pirmiau minėtų situacijų bus naudojamas „vDesign”. Per daugelį metų susidūrėme su tokiais įvairiais klientais ir įmonėmis, kad mus sunku nustebinti gerąja prasme.

Internetinės parduotuvės kūrimą verta patikėti interneto svetainių kūrimo įmonei, kuri supranta, ko iš tikrųjų nori klientas, ir žino, kaip tai padaryti. „vDesign” komanda gali padėti jums įkvėpti naujos gyvybės jūsų el. parduotuvei, pritraukti naujų klientų ir padidinti pardavimus.

Nors yra gerų e. prekybos platformų, kuriose siūlomi įvairūs sprendimai pradedantiesiems, ilgainiui saugiau ir išmintingiau e. parduotuvės kūrimą ir plėtrą patikėti žiniatinklio kūrėjui. Taip galėsite būti tikri, kad jūsų el. parduotuvė veikia, yra patogi vartotojui ir atitinka visus įstatymus bei geriausią svetainių kūrimo praktiką.

Nors rinkoje yra įvairiausių e. prekybos programų, tinkamų pradedantiesiems, dėl saugumo ir ateities tikslinga, kad e. prekybos svetainę sukurtų patyręs žiniatinklio kūrėjas, kuris išmano įvairias problemas ir galimybes ir kuriam nereikia mokėti už „mokyklos mokesčius”. Taigi galite būti ramūs ir nesijaudinti dėl to, kad jūsų el. parduotuvė sutriks arba kad per juodąjį penktadienį gausite laišką su reikalavimu.

Atliktas darbas: „Salonshop Baltic AS” yra didžiausia plaukų priežiūros priemonių platintoja Estijoje, todėl el. parduotuvei reikėjo naujos išvaizdos ir techninės priežiūros. Sujungėme parduotuvę su „Directo ERP”, sukūrėme produktų importą ir kainų taisykles. Taip pat stengėmės padidinti puslapio įkėlimo greitį.

Atvejo analizė: „Salonshop Baltic AS

Didžiausias Estijos plaukų priežiūros produktų importuotojas „Salonshop Baltic AS reikėjo pakeisti stilių ir stilių. Reikėjo sukurti naują dizainą ir atlikti techninį remontą. Elektroninę parduotuvę papildėme „Directo” verslo valdymo programine įranga, importavome produktus ir kainų taisykles. Taip pat padidinome svetainės įkrovimo greitį.

Kodėl internetinei parduotuvei kurti reikia žiniatinklio kūrėjo?

  • Kūrėjas gali sukurti gerai veikiančią, lengvai suprantamą ir ilgalaikę el. parduotuvę;
  • Kūrėjas turi elektroninės komercijos kūrimo patirties, todėl darbai bus atlikti greičiau ir tinkamai;
  • Kūrėjas perima kliento viziją, bet taip pat žino, ko klientui iš tikrųjų reikia, ir žino, kaip tai įgyvendinti;
  • Dirbdami su žiniatinklio kūrėju neturite būti ramūs, kad nesugadinsite viso savo verslo netyčia paspaudę netinkamą mygtuką kūrimo programoje;
  • Galite sutelkti dėmesį į savo pagrindinę veiklą ir būti produktyvesni savo versle.

Užsisakykite el. parduotuvės kūrimą iš „vDesign

„vDesign” dirba įvairios patirties turintys e. komercijos kūrimo specialistai, kurie žino, ko norite, o jums nereikia žinoti, kaip tai išreikšti. Jei jūsų įmonė nori turėti el. parduotuvę, kuria galėtų didžiuotis ir pasigirti prieš konkurentus, praneškite mums ir pamatysime, ką galime padaryti.

„vDisain” sukuria internetinę parduotuvę, kuri perkelia jūsų verslą į kitą lygį! Darbą rasite čia.