3D modeliavimas

3D modeliavimas, 3D vaizdai, 3D vaizdo įrašai – vDesign

3D modeliavimas – tai tikro gyvenimo perkėlimas į virtualų pasaulį, kuris yra kertinis Web3 pagrindas. Tai vaizdo vizualizavimas, kuris yra neatsiejama daugybės ekonomikos disciplinų dalis. 3D modeliai kuriami iš aplinkos, veikėjų, objektų. 3D modeliai gali būti naudojami iliustracijose, vaizdo žaidimuose, filmuose ir kt.

3D modeliavimo dėka žmonės gali pamatyti gaminius ir pastatus dar prieš juos pradedant gaminti. Įmonių lygmeniu tai padeda išvengti perprodukcijos, o individualiu lygmeniu – sprendimų, dėl kurių vėliau tenka gailėtis. Nereikia nerimauti dėl to, kad įsigysite namą, kuris gali būti ne toks gražus, kaip manėte, arba automobilį, kuris iš tikrųjų nėra toks paprastas, kaip įsivaizdavote. Šiais laikais 3D modeliai jau atrodo kaip nuotraukos. Tiesą sakant, dažnai būna dar geresni nei nuotraukose. Naudojant 3D modeliavimą galima sukurti itin tikroviškus vaizdus, kuriuose šviesos srautai ir spalvų gama yra tobulai suderinti, todėl 3D modeliavimas yra vertingas rinkodaros metodas.

„vDisain” yra sukūrusi 3D modelius nekilnojamojo turto projektams, kuriuose tai yra esminė kliento vizijos ir susidomėjimo siūlomu projektu dalis.

Kas yra 3D modeliavimas?

3D modeliavimas – tai kompiuterinės grafikos metodas, kuriuo sukuriamas virtualus trimatis trimatis modelis. Šis modelis vadinamas 3D modeliu. 3D modelis iš esmės yra taškų tinklas.

Tinklo taškai vadinami viršūnėmis, kurios iš esmės yra taškai arba padėtys trimatėje erdvėje. Kai taškai sujungiami, susidaro briaunos. Kraštinė jungia du taškus tiesia linija. Briaunos sujungiamos, kad būtų sukurtos briaunos, kurios naudojamos modeliuose matomiems 3D paviršiams kurti. Tačiau daugiakampį gali sudaryti bet koks taškų ir briaunų skaičius. 3D objektus sudaro trijų tipų daugiakampiai. Kompiuteris apdoroja visas briaunas, pirmiausia padalydamas jas į trikampius. Tai vadinama mozaikavimu. Galiausiai jis tampa 3D modeliu.

3D modeliavimas atliekamas naudojant specializuotą kompiuterinę programinę įrangą, pavyzdžiui, „Solidworks”, „AutoCAD”, „Blender”.

3D modeliavimas naudojamas virtualioje realybėje, vaizdo žaidimuose, 3D spausdinime, rinkodaroje, kine, moksle, medicininiuose tyrimuose, tekstilėje ir kt.

Kaip „vDisain” gali jums padėti 3D modeliavimo srityje?

„vDisign” dirba 3D modeliavimo specialistai, kurie padės jums nusakyti situaciją, mąstyti kartu su jumis ir pateikti efektyviausius sprendimus.

Remdamiesi pastato planais sukūrėme 3D interjero ir eksterjero vaizdus, skirtus naujam „Emajõgi Residents” projektui. Be to, sukūrėme vizualinį identitetą, žiniatinklio dizainą ir fotošopu sukūrėme pastato 3D modelį statybų svetainėje. Paveikslėlyje parodytas interaktyvus buto planas. Žr. daugiau emajoeresidents.ee

Kokia yra 3D modeliavimo kaina?

Kadangi 3D modeliavimas yra sudėtingas techninis darbas, kainą lemia daug veiksnių.

  1. 3D modelio tipas
    1. Ar tai atitinka charakterį? Interjero dizainas? Namo išorės dizainas? Dar kas nors?
  2. 3D modelio kokybė ir detalumas
    1. Paprastas ir paprastas. Vidutiniškai. Kompleksas.
  3. UV žemėlapis (UV žemėlapiai yra dvimatės tekstūros koordinatės, atitinkančios trimatę taškinę geometriją).
    1. Stulpas. Paprastas ir paprastas. Vidutiniškai. Kompleksas.
  4. Tekstūra
    1. Stulpas. Paprastas ir paprastas. Vidutiniškai. Kompleksas.
  5. Atvaizdavimas (arba formulavimas ir vizualizavimas virtualiame pasaulyje)
    1. Stulpas. Paprastas ir paprastas. Vidutiniškai. Kompleksas.
  6. 3D modelio animacija (vaizdo įrašas)
    1. Stulpas. Paprastas ir paprastas. Vidutiniškai. Kompleksas.
  7. Animacijos trukmė (laikas)
 
Jei reikia patarimo ar pagalbos 3D modeliavimo srityje,
susisiekite su mumis
!