Dizaineris, turintis patirties

„Vdisain” dirba daugybę apdovanojimų pelniusių dizainerių, kurių didžiausias malonumas – teikti aukščiausios klasės paslaugas. Mūsų dizaineriai turi patirties įgyvendinant 450 projektų – nuo logotipo dizaino iki žiniatinklio programų kūrimo. Susisiekite su mumis dėl konsultacijos arba projekto kainos.

Logotipo ir CVI (vizualinio identiteto) kūrimas

Tinklalapių dizainas - UX ir UI

Rinkodaros kampanijų kūrimas

Pakuočių ir gaminių dizainas

Vizitinės kortelės dizainas

Katalogo arba brošiūros dizainas

Kokio dizainerio reikia, jei norite sukurti svetainės, programėlės ar programinės įrangos išvaizdą?

Grafikos dizaineris tai asmuo, kuris sukuria klientui reikalingą vizualinį identitetą. Geras grafikos dizaineris sugebės sukurti jūsų verslui tinkamą vaizdinę medžiagą, atitinkančią jūsų prekės ženklo vertybes ir pageidavimus. Jis dirba su logotipais, šriftais, vaizdais, juos randa ir kuria. Svetainė arba programėlė yra jūsų įmonės vizitinė kortelė, todėl grafikos dizaineris pasirūpins, kad ji atrodytų kuo geriau ir sudarytų puikų pirmąjį įspūdį.

UX dizaineris Vartotojo patirties dizaineris ( UX) yra atsakingas už tai, kad klientui būtų kuo patogiau, paprasčiau ir suprantamiau naudotis produktu ar paslauga. Kuo geriau tai bus padaryta, tuo laimingesnis klientas jausis svetainėje. Kas yra geras UX dizainas? Vieno atsakymo į šį klausimą nėra, tačiau yra keli dalykai, kurie būdingi visiems puslapiams su geru UX dizainu. Svarbiausia, kad, pavyzdžiui, klientams ir paslaugų naudotojams teikiama pirmenybė, o puslapis yra paprastas ir lengvai suprantamas. Nuolatinis testavimas taip pat svarbus siekiant nustatyti klaidas ir rasti geriausius galimus naudojimo būdus.

Už naudotojo sąsają atsakingas naudotojo sąsajos dizaineris (User Interface Designer ). Tai suteikia visam UX dizainui reikiamą išvaizdą ir stilių. Jis labiau panašus į grafikos dizainerį, nes abu dirba su vizualine puse. Tačiau daugiausia bendradarbiauja UX dizaineris, o vartotojo sąsajos dizaineris turi daugiau dėmesio skirti naudotojo patirčiai ir jau pateiktoms instrukcijoms. Galbūt viskas turi gerai atrodyti, bet taip pat turi gerai veikti ir užtikrinti naudotojui patogią navigaciją puslapyje arba programėlėje.


Atliktas darbas
: Hauakivid.ee žiniatinklio dizainas. Senoji svetainė buvo labai pasenusi. Klientas du kartus bandė sukurti naują ir gražiai suprojektuotą svetainę su žiniatinklio kūrėju, tačiau abu kartus projektas žlugo dėl partnerio dizaino ir kūrimo patirties stokos. Šį kartą klientui sukūrėme tikrą meno kūrinį. Mūsų dizaineris nupiešė svetainės iliustracijas.

Darbas su dizaineriais taip pat reikalauja išankstinio kliento darbo.

Su šiais dizaineriais galite bendrauti kaip klientas, kai kreipiatės į žiniatinklio agentūrą, kad ši sukurtų arba atnaujintų jūsų svetainę ar programėlę. Tačiau ką jūs, kaip klientas, turėtumėte būti pasirengęs daryti dirbdamas su dizaineriais?

  • Atlikite pagrindinį darbą ir surašykite viską, ką norėtumėte, kad dizaineriai padarytų. Koks yra tikslas? Kokia problema sprendžiama?
  • Nustatykite biudžetą. Kuo daugiau galite jiems papasakoti apie finansines galimybes, tuo geriau jie gali pradėti ieškoti įvairių sprendimų.
  • Dizaineriai užduoda daug klausimų ir atlieka daug tyrimų. Šis parengiamasis darbas reikalingas siekiant užtikrinti, kad vizija ir kliento poreikiai sutaptų.
  • Tinkamiems sprendimams rasti reikia laiko. Norint klientui pateikti maksimaliai veiksmingą dizainą, reikia pagaminti ir išbandyti kelis prototipus. Visa tai užtrunka šiek tiek laiko, todėl turite tai numatyti savo projekte.
  • Reikia atsižvelgti į išlaidas. Geri dizaineriai žino savo kainą. Tačiau galiausiai kiekvienas išleistas centas yra to vertas, nes gavote puikų, veikiantį sprendimą, kuris jums tarnaus daugelį metų.

Atliktas darbas : Openrate web dizainas. Kliento netenkino senosios svetainės dizainas (žr. toliau).

  1. Sukūrėme naują vizualinį identitetą.
  2. Sudarėme svetainės turinio žemėlapį
  3. Pasirinkome lėšas, sukūrėme dizaino šablonus ir nustatėme naudotojų hierarchiją (dešinėje).
  4. Sukūrėme naudotojo sąsajos išvaizdą ir pojūtį. Sukūrėme animacijos koncepcijas. Klientui paprašius, sukūrėme vaizdinį jų darbo eigos brėžinį.
  5. Klientas labai patenkintas ir dizainas pradedamas kurti!

Kilo mintis, gal galime padėti? Praneškite mums, patarsime ir pamatysime, kaip galime padidinti jūsų pardavimus naudodami unikalų dizainą.

Logotipas, prekės ženklo kūrimas, įmonės vizualinis identitetas (CVI), žiniatinklio dizainas (UX/UI), produktų ir pakuočių dizainas, iliustracijos, baneriai, brošiūros, vizitinės kortelės ir kt.

Logotipo sukūrimas – 400-600€ | Visapusiškas prekės ženklo / įmonės vizualinio identiteto kūrimas – 1000-3000€ | Interneto svetainės dizainas – 1200-3000€ | Elektroninės parduotuvės / programėlės / platformos dizainas – 3000-6000€ | Kainos gali skirtis priklausomai nuo specifikos. Dėl kitų paslaugų kreipkitės į mus dėl kainos.